X

Έγινε πατέρας για όγδοη φορά μέσα σε τρεις μήνες

Τον αποκαλούν «Sperminator» και προσφέρει το σπέρμα του μέσω ενός γκρουπ που έχει δημιουργήσει στο Facebook.

Ant1news

Ο 26χρονος Κένζι Κιλπάτρικ, από το Μπέρμιγχαμ, είναι ίσως ο πιο δημοφιλής δωρητής σπέρματος στη Μεγάλη Βρετανία.

Δείχνει στη δημοσιογράφο της εφημερίδας Daily Mail τη φωτογραφία ενός μωρού, εξηγώντας πως είναι το όγδοο που έρχεται στον κόσμο τους τελευταίους τρεις μήνες, έχοντας για βιολογικό πατέρα τον ίδιο.

Καμαρώνει όπως κάθε πατέρας, ωστόσο δε θα συμμετάσχει στην ανατροφή του, αφού το μόνο που έκανε είναι να προσφέρει το σπέρμα του.

Ο Κένζι Κιλπάτρικ είναι δωρητής σπέρματος και πρόσφατα ραδιοφωνικός σταθμός του απέδωσε το παρατσούκλι «Sperminator».

 

 

Έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ στο Facebook, μέσω του οποίου βοηθάει ζευγάρια που δε μπορούν να τεκνοποιήσουν. Χαρίζει το σπέρμα του, γιατί όπως εξηγεί «δεν υπάρχει αντίτιμο για μια ζωή».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν επικρίνει για το γεγονός ότι δεν ακολουθεί την προβλεπόμενη οδό μίας πιστοποιημένης τράπεζας σπέρματος. Ωστόσο, διαβεβαιώνει πως κάθε φορά περνάει από ιατρικές εξετάσεις πριν δωρίσει το σπέρμα του σε κάποιο ζευγάρι.

 

Ο ίδιος δηλώνει bisexual, είχε στο παρελθόν σχέσεις με γυναίκες, αλλά σήμερα έχει γνωρίσει τον έρωτα στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα.

Μάλιστα, τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν απευθυνθεί στον Κένζι Κιλπάτρικ είναι ομοφυλόφιλες γυναίκες. Δεν θεωρεί πως τα παιδιά θα έχουν πρόβλημα εξαιτίας της απουσίας ενός πατέρα. Κι εγώ, λέει, μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου, αφού οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 5 ετών.