X

“Αγαπώ το σώμα μου, όπως είναι” το μήνυμα του Women’s Health

Αθλήτριες, ηθοποιοί και πρωταγωνίστριες ριάλιτι φωτογραφήθηκαν γυμνές για τη βρετανική έκδοση γνωστού γυναικείου περιοδικού.

Ant1news

Διάσημες Βρετανίδες πόζαραν γυμνές για το φακό του γυναικείου περιοδικού Women’s Health, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν πρέπει να έχουμε κόμπλεξ με το σώμα μας.

Μεταξύ αυτών, η σφυροβόλος Σόφι Χίτσον, η οποία αποκαλύπτει πως σε νεαρή ηλικία ντρεπόταν για τα παραπανίσια κιλά της.

«Όταν ήμουν έφηβη, ευχόμουν να ήμουν πιο μικροκαμωμένη και αδύνατη» δηλώνει.

«Δε θα πω ψέματα, ως κοπέλα υπήρξαν φορές που στεκόμουν μπροστά στον καθρέφτη και μονολογούσα πως ήθελα να ήμουν πιο αδύνατη», προσθέτει.

 

Στον αντίποδα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πένταθλο, Σαμάνθα Μάρεϊ υποστηρίζει ότι «θα ήταν προσβλητικό για το σώμα μου να κάνω οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο. Χωρίς αυτό δε θα κατάφερνα να κερδίσω ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες».

 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση, Φραν Χάρσαλ, δηλώνει από την πλευρά της: «Έχω μία ιδιαίτερη σωματοδομή, λόγω του αθλήματος με το οποίο ασχολούμαι. Αν και θα ήθελα να έχω μικρότερους ώμους, όταν σταματήσω την επαγγελματική μου καριέρα, θα προσπαθήσω να διατηρήσω την αθλητική μου φόρμα».

 

 

Στη φωτογράφιση συμμετείχε και το διάσημο μοντέλο από τις ΗΠΑ, Κρίσι Τέιγκεν, η οποία λέει πως δεν πρόσεχε τη διατροφή της από την παιδική ηλικία και ότι άρχισε να ακολουθεί πρόγραμμα και να γυμνάζεται από τα εφηβικά της χρόνια.

 

Η Λούσι Μέκλενμπουργκ, που έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτική σειρά δηλώνει πως χρειάστηκε ορισμένες φορές να πάρει ορισμένα κιλά για χάρη συγκεκριμένων ρόλων.

 

Η τηλεπαρουσιάστρια Κίρστι Γκάλαχερ υποστηρίζει πως μετά το διαζύγιό της, άρχισε να γυμνάζεται συστηματικά και έχει κατορθώσει να ξαναβρεί τον εαυτό της και να είναι γεμάτη ενέργεια.