X

Βραζιλία: Διαγωνισμός για την ανάδειξη της «Μις Οπίσθια» (Βίντεο)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους του Σάο Πάολο προκάλεσαν οι υποψήφιες που βγήκαν μια βόλτα επιδεικνύοντας τις καμπύλες τους.

Ant1news

Φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι στα εθνικά χρώματα της Βραζιλίας, οι 27 υποψήφιες στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Οπίσθια 2015» βγήκαν βόλτα σε κεντρική λεωφόρο του Σάο Πάολο, αναστατώνοντας κατοίκους και περαστικούς.

Τα καλλιστεία «Miss Bumbum» διοργανώνονται φέτος για 5η χρονιά. Περισσότερες από 500 κοπέλες έβαλαν υποψηφιότητα και τελικά επιλέχθηκαν 27 (μία από κάθε πολιτεία της χώρας).

Σε αυτήν τη φάση του διαγωνισμού, το κοινό θα επιλέξει μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τις 15 που θα προκριθούν στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.

Τα καλλίγραμμα οπίσθια είναι ζήτημα εθνικής υπερηφάνειας στη χώρα της σάμπας, όπου ορισμένες βασίλισσες του καρναβαλιού τα έχουν ασφαλίσει για μία περιουσία.

 

 

 

 

 

Φέτος, πάντως, έπειτα από καταγγελίες που υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να αποδείξουν πως δεν έχουν υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.