X

Η JLO παντρεύεται το toy boy της!

Η σέξι Λατίνα παντρεύεται τον κατά 18 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Casper Smart.

Ant1news

Το πήρε απόφαση! Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών Jennifer Lopez ετοιμάζεται να βάλει τέταρτο στεφάνι.

Για τέταρτη φορά, θα ντυθεί νυφούλα η σέξι Λατίνα, η οποία-σύμφωνα με δημοσίευμα- ετοιμάζει κρυφό γάμο με τον 27χρονο χορευτή σύντροφό της, Casper Smart, μετά την πρόσφατη επανασύνδεσή τους.

Κι ενώ η σχέση του ζευγαριού πέρασε από σαράντα κύματα με χωρισμούς και απιστίες τελικά αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τις κακές στιγμές και να κάνουν το μεγάλο βήμα.

 

Τα  χαρμόσυνα νέα, τα αποκάλυψε το «ΟΚ!», μαζί με λεπτομέρειες για το γάμο. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, οι δυο τους, σύμφωνα με το περιοδικό, θέλουν να κάνουν ένα μικρό και απλό γάμο.

 

Το μυστήριο θα γίνει τον Οκτώβρη, στην έπαυλή της, στο Hamptons, όπου είχε παντρευτεί και με τον Marc Anthony. Καλεσμένοι θα είναι λίγοι καλοί φίλοι του ζευγαριού.

 

«Η JLo θέλει να γίνουν όλα μυστικά. Ξέρεις πως πολύς κόσμος θα σοκαριστεί από την απόφασή της να παντρευτεί και τέταρτη φορά, αλλά δεν την νοιάζει», ανέφερε φίλος της Λατίνας σταρ.

Η 46χρονη Λατίνα σταρ έχει κάνει τρεις ακόμη γάμους. Έναν με τον Ojani Noa (1997-1998), με τον Cris Judd (2001 – 2003) και με τον Marc Anthony (2004 – 2014).