X

Παντρεύτηκαν η Τζένιφερ Άστον και ο Τζάστιν Θερού

Ο γάμος των δύο διασημοτήτων τελέστηκε σε στενό κύκλο την Τετάρτη στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπελ Ερ.

Ant1news



Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν μετά από τρία χρόνια αρραβώνα η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που ειδικεύονται σε θέματα της show biz.

Όπως έγραψαν τα περιοδικά People και Us Weekly, επικαλούμενα μη κατονομαζόμενες πηγές, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους ενώπιον 70 καλεσμένων -κυρίως συγγενών και στενών φίλων- στο σπίτι τους στο Μπελ Ερ στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα οποία δεν έχουν ακόμη σχολιάσει εκπρόσωποί τους, ο γάμος έγινε την Τετάρτη. Τα δύο περιοδικά ανέφεραν ότι μεταξύ των καλεσμένων ήταν η συμπρωταγωνίστρια της Άνιστον στη σειρά «Τα φιλαράκια», Λίζα Κούντροου και οι ηθοποιοί Έλεν Ντετζένερις και Τσέλσι Χάντλερ.

 

Ο ιστότοπος TMZ.com ανήρτησε μάλιστα φωτογραφίες όπου διακρίνεται μια πίστα χορού, τραπέζια και μια μεγάλη τούρτα να μεταφέρεται στο σπίτι.

Η 46χρονη Άνιστον, ο πρώτος γάμος της οποίας με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ κατέληξε σε διαζύγιο πριν από μια δεκαετία, γνώρισε τον επίσης ηθοποιό και σεναριογράφο Θερού το 2008. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2012.