X

Η Amy Winehouse πίστευε ότι ήταν έγκυος πριν πεθάνει

Τι αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας. Κατηγορεί όσους τη θεωρούσαν μόνη και θλιμμένη.

Ant1news

Στην αποκάλυψη ότι η Amy Winehouse πίστευε ότι ήταν έγκυος λίγο πριν πεθάνει προχώρησε ο πατέρας της,  σε συνέντευξή του σε talk show καναλιού της Αυστραλίας, στο οποίο φιλοξενήθηκε για να σχολιάσει το φιλμ για τη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Ο Mitch Winehouse εξομολογήθηκε ότι η κόρη του δεν ήταν θλιμμένη και μόνη πριν πεθάνει από υπερβολική χρήση αλκοόλ, το 2011, όπως αφήνει η ταινία να εννοηθεί. Άλλωστε, είχε αρραβωνιαστεί με τον βρετανό σκηνοθέτη Reg Traviss.

«Ήταν με τον Reg και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Ίσως να μην πρέπει να το πω, αλλά η Amy νόμιζε ότι ήταν έγκυος κάποια στιγμή. Είναι εγκληματικό να δίνεται η εντύπωση ότι ήταν μόνη της», δήλωσε ο πατέρας της Amy Winehouse.

Όσον αφορά στο φιλμ για τη ζωή της, ο Mitch Winehouse τόνισε ότι όλα είναι λάθος σε αυτή την ταινία. «Δεν το θέλουμε αυτό το φιλμ, ούτε οι θαυμαστές της το θέλουν», είπε χαρακτηριστικά και αρνήθηκε ότι ο χωρισμός του με τη μητέρα της Amy της άφησε ψυχολογικά τραύματα.