X

Celine Dion: Ο άνδρας μου θέλει να πεθάνει στα χέρια μου

Σπαρακτική αλλά και τόσο δυνατή η Celine Dion. Αποκαλύπτει την τελευταία επιθυμία του συζύγου της. Ποιος ο φόβος τους και ποια η υπόσχεσή της.

Ant1news

Μια δραματική εξομολόγηση έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion, η οποία βλέπει τον άνδρα της να σβήνει μέρα με τη μέρα από τον καρκίνο στο φάρυγγα.

Η Celine Dion, σε δηλώσεις της στην αμερικανική εφημερίδα USA Today, μετέφερε τη συζήτηση που συχνά έχουν με τον 73χρονο σύζυγό της. Αποκάλυψε ότι το μόνο που φοβάται ο René Angélil είναι μήπως πεθάνει ενώ εκείνη είναι μακριά του.

«Τον ρωτάω αν φοβάται και εκείνος απαντά ότι θέλει απλά να πεθάνει στην αγκαλιά μου. Εντάξει, του λέω, θα είμαι εκεί, να πεθάνεις στα χέρια του», δηλώνει χαρακτηριστικά η Celine Dion, αφήνοντας στην άκρη τους μελοδραματισμούς.

Η ίδια εξήγησε ότι ο άνδρας της υπήρχε μια ζωή δίπλα της επαγγελματικά και ότι το τελευταίο που θα ήθελε είναι να αφήσει στην άκρη την καριέρα της. «Θέλει να συνεχίσω τις εμφανίσεις μου στο Las Vegas. Όμως εγώ δεν ήθελα να είμαι εδώ (στο Vegas), δεν το έχω ανάγκη. Λατρεύω να τραγουδάω για τους ανθρώπους αλλά έχω άλλες προτεραιότητες. Όμως ο René μου έδωσε ένα αληθινό δώρο», τονίζει η Celine Dion.

«Όλο μου το πένθος πέρασε την προηγούμενη χρονιά. Το ξεπέρασα για τώρα. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Η μεγαλύτερή μου υποχρέωση τώρα είναι να διαβεβαιώνω τον άνδρα μου ότι είμαστε εντάξει και ότι θα φροντίζω τα παιδιά μας», τονίζει με δυναμισμό η Celine Dion.