X

Η νέα «Miss America» είναι Ελληνίδα

Ο τίτλος της Μις Αμερική 2016 ανήκει πλέον στην ελληνικής καταγωγής Μπέτι Καντρέλ, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και το στέμμα!

Ant1news

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν αναδεικνύει απλώς όμορφες γυναίκες που θέλουν και ελπίζουν σε… παγκόσμια ειρήνη αλλά η νίκη κρίνεται στο ταλέντο και κυρίως στο μυαλό των διαγωνιζομένων.

Η ομογενής Μπέτι Καντρέλ αφού μάγεψε τους κριτικούς με την οπερετική φωνή της και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ένα αστέρι του Μπρόντγουεϊ, κλήθηκε να απαντήσει σε μία μάλλον ερώτηση-παγίδα: «Ο Τομ Μπρέιντι αποκλείστηκε από τους New England Patriots, εξαιτίας της συμμετοχής του στο σκάνδαλο «Deflategate». Αφήνοντας στην άκρη τα νομικά, ο Τομ Μπρέιντι εξαπάτησε;».

Αφού η όμορφη καστανή καλλονή ζήτησε να της επαναλάβουν την ερώτηση, έδωσε μια απάντηση που εντυπωσίασε τους κριτές και της χάρισε τη νίκη: «Αν εξαπάτησε; Αυτή είναι μια πραγματικά καλή ερώτηση. Δεν είμαι σίγουρη», παραδέχθηκε, «Θα έπρεπε να πιάσω τις μπάλες με τα χέρια μου, να τις νιώσω και να σιγουρευτώ για το αν ήταν «πειραγμένες». Αν και τότε υπήρχε αμφιβολία, τότε ναι, νομίζω πως έκλεψε».

 

 

 

 

 

 

Μπορεί να δηλώνει άγνοια για τα ποδοσφαιρικά θέματα, όμως, σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει πει, ότι γνωρίζει πολύ καλά τις αγροτικές δουλειές. «Μεγάλωσα σε 2.800 στρέμματα γης! (700 acres). Μπορώ να οδηγήσω τρακτέρ, να σπείρω τα χωράφια και να χειριστώ κυνηγετικό όπλο!», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.