X

Κέλι Μπρουκ: Φωτογραφίζεται γυμνή για το ημερολόγιο του 2016

Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα ετοιμάζει από τώρα το μπουναμά της για τον αντρικό πληθυσμό κι ας απέχουμε περισσότερο από 3 μήνες από το νέο χρόνο.

Ant1news

Προφανώς η Κέλι Μπρουκ ακολουθεί πιστά την παροιμία, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και γι’ αυτό ξεκίνησε από τώρα τις φωτογραφίσεις για το ημερολόγιο του 2016 που θα έχει ως πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα είχε μια πολύ καλή χρονιά φέτος τόσο στα επαγγελματικά της με τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά των ΗΠΑ, όσο και στον αισθηματικό τομέα καθώς δηλώνει τρελά ερωτευμένη με το νέο της αμόρε.

Σε ότι αφορά το ημερολόγιο, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς , επικεντρώνει στο «βαρύ πυροβολικό» της Μπρουκ, που δεν είναι άλλο από το πληθωρικό της στήθος. Στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε την πληθωρική Βρετανίδα να στέκεται μπροστά σε ένα φορτηγό με μαγιό ή φόρμα και να δυσκολεύεται να ανοίξει το φερμουάρ, αλλά το καλύτερο της είναι όταν ξαπλώνει στο κρεβάτι προσπαθώντας να καλύψει το γυμνό της στήθος με ένα σατέν  διάφανο σεντόνι.