X

Διχάζει το νέο τραγούδι του James Bond

Ποικίλες αντιδράσεις και πολλά σχόλια για το soundtrack της νέας ταινίας του πράκτορα 007. Ερωτικό ή κλασικό το κομμάτι; Ακούστε το!

Ant1news

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τραγούδι της νέας ταινίας James Bond, Spectre, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Nick Grimshaw.

Πρόκειται για το τραγούδι «Writing's On the Wall» του Sam Smith, το ρεφρέν του οποίου αναφέρει: «Πώς να ζήσω, πώς να αναπνεύσω. Όταν δεν είσαι εδώ, πνίγομαι. Θέλω να νιώσω την αγάπη, να τρέχει μέσα στο αίμα μου. Πες μου εάν είναι να τα παρατήσω, για σενα τα ρισκάρω όλα. Επειδή είναι το πεπρωμένο… The writing's on the wall».

Ο ηθοποιός Sir Roger Moore, ο οποίος έχει ενσαρκώσει το ρόλο του James Bond, τόνισε σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται για ένα ωραίο κομμάτι, όμορφα ενορχηστρωμένο.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter το χαρακτηρίζουν ως το "χειρότερο τραγούδι στην ιστορία του Bond". Ο παρουσιαστής του BBC Colin Paterson από πλευράς του είπε ότι είναι αρκετά καλό, αλλά όχι κλασικό. Μάλιστα, έκανε κι ένα παραλληλισμό της μουσικής με αυτήν του τραγουδιού Earth Song, του Michael Jackson.

Το τραγούδι, στην πλήρη έκδοσή του έχει διάρκεια 4 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα και έχει ως θέμα του την αγάπη και την απόφαση ενός ανθρώπου να τα παρατήσει όλα γι αυτήν… Τουλάχιστον αυτό κατάλαβαν όσοι το άκουσαν.

Ο ίδιος ο δημιουργός του πάντως εμφανίζεται απόλυα ικανοποιημένος από την αποδοχή του κοινού και αναφέρει ότι είναι κιόλας πρώτο hit στο iTunes.