X

«Γυναίκα της χρονιάς» η Lady Gaga

Το περιοδικό Billboard ανακήρυξε τη γυναίκα της χρονιάς. Πού στηρίχθηκε η απονομή του τίτλου.

Ant1news

Και το 2015 ήταν μία καλή χρονιά για την εκκεντρική ποπ σταρ, η οποία θα πατήσει σε «νέα μονοπάτια» παίζοντας στην 5η σεζόν του American Horror  Story: Hotel, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου. Παράλληλα, ετοιμάζεται το πέμπτο της άλμπουμ, στο οποίο θα συμμετέχει ο θρύλος της Tony Bennet.

Αυτά είναι τα «μεγάλα» που συμβαίνουν στην επαγγελματική της ζωή, ενώ παράλληλα δεν τα πάει και τόσο άσχημα στην προσωπική, μετά τον αρραβώνα της με τον σταρ του «Λυκόφωτος» Taylor Kinney.

Οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη, με την πιο πρόσφατη αυτή της παράλληλης πρωτιάς του νέου της βίντεο κλιπ «Till it Happens to You» σε Billboard και Twitter. Πρόκειται για το κομμάτι που αφηγείται την τραγωδία για τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίστανται οι φοιτήτριες σε αμερικανικές μεγαλουπόλεις.

Επιπλέον, η καλλιτέχνιδα έχει λάβει έξι βραβεία Grammy και τα 28 εκατ. άλμπουμ που έχει πουλήσει παγκοσμίως μπορούν να αποτελέσουν μια άριστη αιτιολογία της βράβευσής της από το Billboard, ως «Γυναίκα της Χρονιάς 2015».