X

Η "πρώτη οικογένεια της Αμερικής" στο εξώφυλλο του Cosmopolitan

Kardashians και Jenners φωτογραφίζονται για το επετειακό τεύχος του γνωστού περιοδικού υπό τον τίτλο «πρώτη οικογένεια της Αμερικής».

Ant1news

Όταν ακούμε να αναφέρονται τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στην πρώτη οικογένεια της χώρας τους, το μυαλό μας πηγαίνει στην οικογένεια του Προέδρου Ομπάμα.

Αυτό όμως φαίνεται ότι έχει πλέον αλλάξει, σύμφωνα με το νέο τεύχος του Cosmopolitan των ΗΠΑ η «πρώτη οικογένεια της Αμερικής» είναι η οικογένεια Kardashians & Jenners.

Συγκεκριμένα oι Kim, Khloe, Kourtney Kardashian και οι Kylie, Kendall και Kris Jenner φωτογραφήθηκαν μαζί για το επετειακό τεύχος για τα 50 χρόνια του περιοδικού υπό τον τίτλο «πρώτη οικογένεια της Αμερικής».

 

Μάλιστα, το περιοδικό τις αποκάλεσε "Η Πρώτη Οικογένεια της Αμερικής" και ο παραγωγός του KUWTK, Ryan Secrest, δήλωσε για εκείνες: "Κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία των Kardashians και Jenners. Αλλά όταν ξοδεύεις χρόνο μαζί τους, αυτό που σε εντυπωσιάζει είναι η ενότητα της οικογένειας. Υπάρχουν τόσα πράγματα για εκείνες που είναι glamorous, τρελά και καμία σχέση με τις δικές μας ζωές, όμως η αίσθηση της οικογένειας είναι παγκόσμια. Αγαπούν η μία την άλλη και στέκονται η μία στην άλλη, ό,τι κι αν συμβεί".