X

Έβαλε «φωτιά» στο Instagram η Candice Swanepoel!

Η φωτογραφία που «πυρπόλησε» τα social media! Η Candice Swanepoel πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Δείτε φωτογραφίες της από τα νησιά Bora Bora!

Ant1news

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε καυτές εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα. Ωστόσο, κάθε νέα γυμνή της φωτογραφία γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Ο λόγος για την Candice Swanepoel, η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια γυμνή της φωτογραφία, με φόντο μια παραλία!

Είναι άγνωστο εάν η συγκεκριμένη λήψη έγινε στα Bora Bora όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret ή αν πρόκειται για νέα φωτογράφιση για κάποιο ανδρικό περιοδικό.

Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται για μία ακόμα προώθηση εσωρούχων της διάσημης εταιρίας των… αγγέλων, καθώς η Candice Swanepoel απαθανατίστηκε όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της…

Η Candice Swanepoel πάντως δεν αφήνει παραπονεμένο το κοινό της αφού με κάθε ευκαιρία, ποστάρει φωτογραφίες της, όπως έκανε και τις τελευταίες ημέρες, αναρτώντας στιγμές από τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας!