X

Βραβείο στον Σάκη Ρουβά από τα χέρια της… μαμάς του! (video)

Δύο βραβεία απέσπασε ο Σάκης Ρουβάς στα MAD Awards της Κύπρου. Δείτε τη συγκινητική στιγμή που η μητέρα του, Μαρία, του παραδίδει τιμητικό βραβείο!

Ant1news

 

Ξεσήκωσε για ακόμα μία φορά το κοινό των MAD Music Awards της Κύπρου ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης της χρονιάς.

Παράλληλα, οι διοργανωτές των MAD Music Awards επεφύλασσαν μια διπλή έκπληξη στον έλληνα σταρ, καθώς εκτός του ότι του απένειμαν τιμητικό βραβείο για τα 25 χρόνια της πορείας του, επέλεξαν ένα ξεχωριστό άτομο για να του το παραδώσει!

Η μητέρα του Σάκη Ρουβά, Μαρία, ταξίδεψε από την Κέρκυρα στην Κύπρο για να είναι εκείνη η οποία θα τιμήσει τον γιο της, για τον οποίο τόνισε ξανά και ξανά ότι όσο ψηλά ανεβαίνει η καριέρα του, τόσο καλύτερος άνθρωπος γίνεται.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανώς συγκινημένος, αγκάλιασε και φίλησε τη μητέρα του, ενώ τραγούδησε μαζί της το τραγούδι «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» του Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο, όπως αποκάλυψε ο ποπ σταρ, ήταν ένα τραγούδι που έμαθε στον ίδιο αλλά και στα αδέλφια του η μητέρα του.