X

Τριερβελέρ: I am too sexy for my ex…

Το μήνυμα της πρώην «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας για τον Φρανσούα Ολάντ και τα πικρόχολα σχόλια χρηστών στα social media.

Ant1news

Φορώντας ένα μπλουζάκι με στάμπα που έγραφε “I am too sexy for my ex” (είμαι πολύ σέξι για τον πρώην μου), η δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ ανέβασε φωτογραφία στα social media και δημιούργησε πανικό.

Ήθελε να δείξει στον Γάλλο πρόεδρο πως πλέον περνάει και μόνη της καλά και το έκανε σαν 15χρονη μαθήτρια.

Μπορεί η ίδια να βρήκε πολύ έξυπνη τη στάμπα της μπλούζας που φορούσε σε δείπνο με τις φίλες της, δεν το βρήκαν όμως το ίδιο έξυπνο με εκείνη και οι ακόλουθοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  αφού δεν έλειψαν σχολιάσουν αρνητικά την κίνηση αυτή.

«Η Βαλερί Τριερβελέρ δεν ξεπέρασε τον τελευταίο της χωρισμό», έγραψε ένας χρήστης κάτω από τη φωτογραφία της δημοσιογράφου, την οποία την άφησε στα «κρύα του λουτρού» ο Φρανσουά Ολάντ για τη γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

 

«Πλέον είναι επίσημο. Η Βαλερί είναι λίγο μεγαλύτερη από 13 ετών και ντύνεται στο κατάστημα "Chez Luc"», σχολιάζει ένας άλλος χρήστης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία αυτή θα είχε και απάντηση, η οποία ήρθε από τον σκιτσογράφο "Loison" με μία φωτογραφία. Ο σκιτσογράφος απεικονίζει τον Γάλλο πρόεδρο να φοράει ένα αντίστοιχο μπλουζάκι με της πρώην γυναίκας του, που φέρει το λογότυπο «I am too old for this shit» (είμαι μεγάλος γι’ αυτές τις μαλ…ες).