X

Εντυπωσιακό και φέτος το Fashion Show της Victoria’s Secret

Η παρθενική εμφάνιση της Kendall Jenner, η εκρηκτική Selena Gomez, ο πανάκριβος στηθόδεσμος των 2 εκατ. δολαρίων από την Lily Aldrige… Όλα θα τα δείτε εδώ!

Ant1news

Είναι πλέον σαφές γιατί το ετήσιο Fashion Show της Victoria’s Secret τραβά τα βλέμματα τόσο πριν όσο και μετά από τη μεγάλη βραδιά.

Το Fashion Show της Victoria’s Secret μοιάζει περισσότερο με μια ροκ συναυλία παρά με βραδιά μόδας, καθώς αμέτρητοι σταρς δίνουν το παρών τόσο στην πασαρέλα, όσο και κάτω από αυτήν, όπως η Selena Gomez και η Ellie Goulding.

Ωστόσο, τα supermodels γνωστοί και ως «άγγελοι» της εταιρίας είναι αυτά που κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

Μεταξύ αυτών και η Kendall Jenner, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην «οικογένεια» της Victoria’s Secret, με τη διάσημη μητέρα της Kris Jenner, να την παρακολουθεί από τις θέσεις των επισήμων. Και η κολλητή της φίλη, Gigi Hadid, ήταν εκεί, θαυμάζοντας την.

Με κοστούμια εμπνευσμένα από το καρναβάλι της Βραζιλίας και του Τρινιδάδ, με τεράστιες πεταλούδες, φτερά και εξωτερικές λεπτομέρειες οι εμφανίσεις της Candice Swanepoel, της Alessandra Ambrosio, της Andriana Lima και των άλλων σέξι «αγγέλων» συζητήθηκαν και θα συζητηθούν για καιρό ακόμα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως βρέθηκε και ο πιο ακριβός στηθόδεσμος της διάσημης εταιρείας εσωρούχων, τον οποίο φέτος φόρεσε η Lily Aldrige. Πρόκειται για τον πολυσυζητημένο στηθόδεσμο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, με 6.500 πετράδια.

Φυσικά, τα εκρηκτικά κορίτσια φρόντισαν να ενημερώσουν και για το τι συνέβη στα παρασκήνια της επίδειξης, τόσο με video όσο και με φωτογραφίες.