X

Ο Σάκης Ρουβάς «έφερε» τα Χριστούγεννα στην Αθήνα

Ο διάσημος τραγουδιστής φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Σύνταγμα και τραγούδησε με το κοινό εορταστικά τραγούδια.

Ant1news

Νωρίτερα ήρθαν φέτος τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, καθώς ακολουθώντας την τάση των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών, το χριστουγεννιάτικο δένδρο φωτίστηκε ακριβώς ένα μήνα πριν τις γιορτές!

Και ποιος καλύτερος, για να στείλει το μήνυμα της έναρξης του εορταστικού κλίματος, από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή σε μια ειδική εμφάνιση και ρεπερτόριο προσαρμοσμένο στο πνεύμα των ημερών.

Δίπλα στον αγαπημένο σταρ βρέθηκε η Big Band του δήμου Αθηναίων, με νέα παιδιά να γίνονται κοινωνοί του μηνύματος αλληλεγγύης, ειρηνικής συνύπαρξης και συναντίληψης των λαών, που θέλησε να περάσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Από νωρίς το απόγευμα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Αθηναίων ξεκίνησε σε ομάδες ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος, όπου υποδέχθηκε τον κόσμο με εορταστικές μελωδίες.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι η Αθήνα «ξέρει να αντιμετωπίζει και να αντέχει στις δυσκολίες. Με πίστη στη δημοκρατία, στον πολιτισμό, στον άνθρωπο, στην επόμενη μέρα». Επίσης τόνισε ότι «η Αθήνα είναι μια φιλόξενη, ζωντανή και ασφαλής ευρωπαϊκή πρωτεύουσα» και «η δημοκρατία και η ελευθερία δεν θα κάνουν το χατίρι σε εκείνους τους λίγους που επενδύουν στον φόβο».