X

“Φωτιά” στη νυχτερινή Αθήνα έβαλε ο Σάκης Ρουβάς (βίντεο)

Η μεγάλη πρεμιέρα, το σόου, η καυτή εμφάνιση του Σάκη Ρουβά και οι εκπλήξεις στους θαυμαστές του που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο Estate!

Ant1news

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο κλαμπ ο Σάκης Ρουβάς έκανε πρεμιέρα, «γιορτάζοντας» την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα!

Οι κρατήσεις είχαν γίνει πολλές ημέρες πριν και οι θαυμαστές του Σάκη Ρουβά, αλλά και των Onirama κατέφθασαν λίγο πριν τις 23.00 στο ανανεωμένο Estate για να γευτούν ένα μοναδικό πρόγραμμα, όπως μόνο ο έλληνας ποπ σταρ μπορεί να υποσχεθεί.

Και φυσικά, όπως αναμενόταν, κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος, αφού μπορεί ο Σάκης να αρκέστηκε σε μια απλή είσοδο στο stage, λίγο μετά τη 1.00, αλλά η ενέργειά του και η εκρηκτική του παρουσία αντάμειψαν με το παραπάνω όσους και όσες έδωσαν το παρόν στη μεγάλη του πρεμιέρα, χθες το βράδυ.

Ο Σάκης Ρουβάς φρόντισε μάλιστα και για όσους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο πρώην Mercendes, όχι μόνο αναρτώντας φωτογραφίες του από τα παρασκήνια, αλλά και προσκαλώντας τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δουν Live την έναρξη του σόου του!!!

Το σχήμα, που υπόσχεται νύχτες ατέλειωτης μουσικής και διασκέδασης, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Estate, ενώ οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν το πρόγραμμα κανονικά και ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.