X

Αυτά είναι τα πιο hot μοντέλα του 2015!

Είναι νέες, όμορφες, σέξι και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να τραβούν τα βλέμματα επάνω τους. Δείτε ποιες πρωταγωνίστησαν στις ανδρικές φαντασιώσεις τη χρονιά που φεύγει.

Ant1news

Άλλες έγιναν γνωστές ως άγγελοι της Victoria’s Secret και άλλες πόζαραν για χάρη του Sports Illustrated. Κάποιες ξανθιές, κάποιες μελαχρινές...

Όλες τους πάντως περπάτησαν στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και άναψαν φωτιές με τα αψεγάδιαστα κορμιά τους.

Μεταξύ αυτών είναι η Irina Shayk, η Alessandra Ambrosio, η Candice Swanepoel, αλλά και η Elsa Hosk, η οποία στο φετινό σόου της Victoria's Secret έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Δείτε τα κορίτσια που μάγεψαν την υφήλιο μέσα στο 2015:

1.  Irina Shayk

 

Είναι από τα πιο σέξι μοντέλα του πλανήτη και πρωταγωνιστεί όχι μόνο στα εξώφυλλα των περιοδικών όλου του κόσμου, αλλά και στις φαντασιώσεις του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού. Οι φωτογραφίες της, σχεδόν σε καθημερινή βάση, προκάλεσαν σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις.

2.  Alessandra Ambrosio

 

Μπορεί να έγινε μητέρα, αλλά παραμένει καυτή και εντυπωσιακή. Είναι από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες του πλανήτη, με περισσότερους από 5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram! Για να τους ευχαριστήσει δε, συχνά – πυκνά ποστάρει φωτογραφίες της που κόβουν την ανάσα.

3.  Candice Swanepoel

 

Είναι από τα πιο σημαντικά «χαρτιά» της εταιρίας Victoria’s Secret, καθώς έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες φωτογραφήσεις εσωρούχων από οποιονδήποτε άλλο «άγγελο». Άλλωστε, η Candice Swanepoel είναι από τα πιο ψηλά και πιο καλλίγραμμα μοντέλα του κόσμου!

4.  Emily Ratajkowski

 

Ένα από τα πιο hot κορίτσια του 2015 είναι η Emily Ratjkowski και αυτό γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να κερδίσει τα πιο χρυσά συμβόλαια στον χώρο της μόδας. Οι τέλειες καμπύλες της έχουν κάνει τους υπευθύνους των μεγαλύτερων Οίκων να παρακαλούν για μια συνεργασία… και όχι άδικα!

5.  Lily Aldridge

 

Από τις πιο εμβληματικές μούσες της γνωστής μάρκας εσωρούχων Victoria’s Secret. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η εταιρεία της ανέθεσε φέτος να παρουσιάσει τον πιο ακριβό στηθόδεσμό της με περισσότερα από 6500 πολύτιμα πετράδια! Δεν είναι λοιπόν περίεργο που στο άκουσμα και μόνο του ονόματός της, αμέτρητοι άνδρες παραληρούν!

6.  Gigi Hadid

 

Αυτή είναι η αποκάλυψη του 2015! Η καλύτερη φίλη της Kendall Jenner εκθρόνισε πολλά μοντέλα και όχι άδικα. Οι τέλειες αναλογίες της και η άνεσή της στις πασαρέλες της χάρισαν και μια θέση στο τελευταίο σόου της Victoria’s Secret, όπου εξέπληξε τον κόσμο της μόδας.

7.  Cara Delevingne

 

Μοντέλο, αλλά και ηθοποιός. Για το κορυφαίο μοντέλο από την Αγγλία έχει χυθεί πολύ μελάνι αυτό το έτος και όχι άδικα. Ξεκίνησε το 2011 με τον Οίκο Burberry  και από τότε όλες οι μεγάλες εταιρείες του κόσμου, όπως Moschino, Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana, και Oscar de la Renta, την έκαναν μούσα τους!

 8.  Elsa Hosk

 

Το νέο «αίμα» της Voctoria’s Secret ήρθε για να μείνει. Μπορεί να μην έχει μεγάλο παρελθόν στο χώρο, αλλά η λάμψη της μέσα στο 2015, αποδεικνύει ότι θα έχει μέλλον! Οι προτάσεις που δέχθηκε, άλλωστε, μέσα στη χρονιά που φεύγει, έπεσαν «βροχή»!

9.  Hannah Davis

 

Το μοντέλο από την Αμερική, που παρουσίασε όχι μόνο το 2013 και το 2014, αλλά και το 2015 τα μαγιό του Sports Illustrated, έκοψε πολλές ανδρικές ανάσες μέσα σε αυτή τη χρονιά και αναμένεται να κόψει ακόμα περισσότερες μέσα στο 2016. Πρόκειται για ένα από τα πιο σέξι και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου!

10.   Adriana Lima

 

Φυσικά, από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείψει η Adriana Lima, η οποία έγινε διάσημη ως αγγελάκι της Victoria’s Secret (ναι! και αυτή!). Η πρώτη της επίδειξη μόδας για την εταιρεία έγινε το 1999  και από τότε το όνομά της φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. Μάλιστα, μαζί με τις Tyra Banks, Gisele Bundchen, Heidi Klum και Alessandra Ambrosio, προωθεί το σήμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν και είναι ήδη 30 ετών, οι προτάσεις από τους μεγάλους οίκους μόδας δεν σταματούν ποτέ!