X

Jennifer Lawrence: Όταν βγαίνω ραντεβού θα ήθελα να ξέρω το μέγεθος…

Η διάσημη ηθοποιός δεν σταματά τις προκλητικές δηλώσεις, μετά το «θέλω να μοιάζω με πρόστυχη δυναμική λεσβία», ξαναχτύπησε κάνοντας αναφορές για το μέγεθος… στον άντρα.

Ant1news

Κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά της Jennifer Lawrence, το τελευταίο διάστημα, καθώς κάνει τη μια προκλητική δήλωση μετά την άλλη, δίνοντας τροφή για σχολιασμό σε φίλους και εχθρούς.

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό Glamour, μίλησε χωρίς δισταγμό για το κορμί της και υποστήριξε πως διστάζει να φοράει αραχνοΰφαντα ρούχα γιατί τονίζουν τις καμπύλες της και την δείχνουν παχιά, ξεχνώντας ότι πρόσφατα ψηφίστηκε ανάμεσα στις 10 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Η Jennifer Lawrence μίλησε για τις συνήθειες της, όπως την αγάπη της για το Cabernet, την γαστρονομική της δημιουργία που είναι το pizza sandwich με τσίλι και νουντλς για γέμιση, την αγαπημένη της βρισιά, το πόσο δεν της άρεσε η εφηβεία και το σχολείο και για το τέλος άφησε το καλύτερο: ποιο είναι αυτό που θα ήθελε να ξέρει από πριν για τον άντρα που θα βγει ραντεβού.

Η απάντηση της δεν ήρθε με το στόμα, αλλά με το βλέμμα της τα είπε όλα. «Ναι, καταλάβατε. Είναι ένα στοίχημα, είναι πάντα ένα στοίχημα». Προφανώς, η Jennifer Lawrence αναφερόταν στο μέγεθος του άντρα που στέκεται απέναντι της, χωρίς να εννοεί το ύψος του ή τα κιλά του.