X

Σοκάρει η Μαντόνα! Νέο παραλήρημα επί σκηνής με χυδαιότητες και βρισιές (βίντεο)

Σκιά του εαυτού της η Μαντόνα για τον "χαμένο" της γιο. Έπεσε από τρίκυκλο στη σκηνή και έβριζε τον πρώην άνδρα της κρατώντας ένα μπουκάλι τεκίλα!

Ant1news

Πνιγμένη στην τεκίλα και με τον πόνο από το «χαμό» του γιου της Ρόκκο, η Μαντόνα κατέρρευσε για ακόμα μία φορά επί σκηνής.

Η διάσημη τραγουδίστρια άφησε τους πάντες άφωνους όταν άρχισε, πεσμένη στο έδαφος, να βρίζει με χυδαία λόγια τον πρώην σύζυγό της, Guy Ritchie, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη και προτίμηση του γιου τους, Ρόκκο, μένοντας μαζί του και μακριά από τη μητέρα του.

Η 57χρονη ποπ σταρ, στο δεύτερο σόου της στη Μελβούρνη,  έδειξε εκ νέου πόσο επηρεασμένη είναι από τη μακροχρόνια διαμάχη με τον Ritchie για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Αποκάλεσε τον πρώην άνδρα της «γιο μιας σκύλας» και παρακάλεσε να βρεθεί κάποιος από το κοινό να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της!

Το παραλήρημα της Μαντόνα συνεχίστηκε στο Rod Laver Arena όταν η ίδια αναρωτήθηκε ποιος θα την φροντίσει. «Κάποιος να νοιαστεί για μένα παρακαλώ», φώναζε από το μικρόφωνο η διάσημη τραγουδίστρια.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Sun, η ίδια έπεσε από ένα τρίκυκλο την ώρα του σόου, μονολογώντας ότι ξέχασε τα τραγούδια της. «Θα νομίζετε ότι είναι στο DNA μου», σχολίασε επίσης η Μαντόνα, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της.