X

Φρενίτιδα για το μυστηριώδες βίντεο της Μπιγιονσέ

Ερωτηματικά για το κλιπ που ανήρτησε η Μπιγιονσέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι ετοιμάζει η διάσημη τραγουδίστρια;

Ant1news

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον λόγο ύπαρξης του νέου βίντεο της Μπιγιονσέ, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Σε αυτό η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται με κοτσιδάκια στα μαλλιά, ενώ η απουσία ουσιαστικών στοιχείων ως προς τον σκοπό του έχει οδηγήσει τους θαυμαστές της σε ένα όργιο φημολογίας.

Η ίδια πάντως φροντίζει να τροφοδοτήσει τον διαδικτυακό ντόρο, μιας και τα όσα λέει στο βίντεο κάθε άλλο παρά απαντούν στις ερωτήσεις των θεατών του.

«Το παρόν και το μέλλον ενώνονται για να μας συναντήσουν. Τι κρύβεις; Γιατί δε μπορείς να με δεις;», αυτές είναι μερικές από τις μυστηριώδεις ατάκες της αμερικανής σούπερ σταρ, οι οποίες το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώσουν ακόμα παραπάνω τα νερά.

Το «Lemonade» αποτελεί ένα κλιπ προπομπό για τη συνεργασία της Μπιγιονσέ με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ, ενώ οι εικασίες για το περιεχόμενο αυτής της συνεργασίας μιλούν για ένα πιθανό νέο ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας, καθώς και για κάποια νέα δισκογραφική δουλειά ή τραγούδι.

Υπομονή μέχρι το Σάββατο για τους φίλους της τραγουδίστριας, όταν το καλωδιακό κανάλι θα προβάλει την πλήρη εκπομπή.