X

Για 4η φορά γονείς Ρουβάς και Ζυγούλη

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στη ζωή, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κάτια Ζυγούλη. Δείτε τις φωτρογραφίες που ανήρτησαν στο Instagram οι ευτυχισμένοι γονείς.

Ant1news

Ένα ακόμα μέλος προστέθηκε στην ευτυχισμένη οικογένεια του Σάκη Ρουβά, καθώς η Κάτια Ζυγούλη έφερε στη ζωή το τέταρτο παιδί τους.

Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού γεννήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με καισαρική τομή και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η εντυπωσιακή μητέρα του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του μαιευτηρίου, ο μικρός Ρουβάς ήρθε στη ζωή στις 13:15 και σκόρπισε χαρά και συγκίνηση στον Σάκη και στην Κάτια.

«Ήταν μία γέννα ιατρικά άρτια και πολύ φορτισμένη συγκινησιακά. Είμαστε ευτυχείς που φέραμε εις πέρας την 4η εγκυμοσύνη και ευχαριστούμε το ζεύγος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει διαχρονικά», αναφέρει ο γιατρός της Κάτιας Ζυγούλη.

Λίγη ώρα μετά τον τοκετό, ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε μια φωτογραφία συμβολικού χαρακτήρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για μία ζωγραφιά, πιθανότατα της μεγάλης του κόρης, Αναστασίας, με έξι καρδιές, όσα ακριβώς και τα μέλη της οικογένειάς τους.

 

Η Κάτια Ζυγούλη ανήρτησε στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με τον Σάκη Ρουβά, μέσα από το αυτοκίνητό τους, τρεις ώρες πριν τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους.