X

Λογοκρίθηκε ως υπερβολικά προκλητική διαφήμιση της Μπαρ Ραφαέλι (βίντεο)

Τα οπίσθια του μοντέλου σόκαραν το ραδιοτηλεοπτικό που αποφάσισε να μην επιτρέψει την προβολή για να μην σοκάρονται τα παιδιά.

Ant1news

Η Μπαρ Ραφαέλι  βρέθηκε προ απροόπτου όταν το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο του Ισραήλ, αποφάσισε πως η νέα διαφήμιση της με μαγιό κρίθηκε ακατάλληλη.

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο και λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής, αναδεικνύοντας τη νέα σειρά μαγιό της εταιρίας Hoodies που φέρουν την υπογραφή της.

Το συμβούλιο έκρινε πως τα πλάνα που δείχνουν τα οπίσθια του μοντέλου είναι ιδιαιτέρως προκλητικά και ενδέχεται να σοκάρουν τα παιδιά που θα τα δουν στη τηλεόραση.

Ως εκ τούτου η κανονική διαφήμιση μπορεί να μεταδίδεται ολόκληρη μετά τις 22:00, ενώ νωρίτερα επιτρέπεται να μεταδίδεται μόνο η λογοκριμένη εκδοχή της.

 

Και να φανταστεί κανείς πως όταν γυρίστηκε η εν λόγω διαφήμιση η Ραφαέλι ήταν τριών μηνών έγκυος!

Η εταιρία Hoodies σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως η συλλογή των προϊόντων είναι αποτέλεσμα γόνιμης συνεργασίας της αλυσίδας με την Μπαρ Ραφαέλι και για αυτό το λόγο «δημιουργήσαμε μία διαφημιστική ταινία σε χαρούμενη, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Λυπούμαστε που η αρμόδια αρχή έκρινε ότι πληγώνει τα συναισθήματα των πολιτών».