X

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο φετινό Met Gala (βίντεο)

Το προκλητικό ντύσιμο της Madonna, η σέξι Irina Shayk, η Kim Kardashian και πολλές άλλες προσωπικότητες που συζητήθηκαν!

Ant1news

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στρώθηκε το κόκκινο χαλί στο Metropolitan Museum of Art για το Super Bowl της μόδας, που συγκεντρώνει τα περισσότερα αστέρια της σόου μπιζ μετά τα Όσκαρ και τις Χρυσές Σφαίρες.

Φέτος, το θέμα ήταν "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" (δηλαδή χέρι εναντίον μηχανής), γι αυτό και τα hi-tech σύνολα πρωταγωνίστησαν, μεταξύ αυτών και το φόρεμα της Beyonce.

Από ακραίες εμφανίσεις μέχρι συντηρητικά σύνολα περιείχε η βραδιά. Η Kim Kardashian με τον σύζυγό της ακολούθησαν τις επιταγές του στιλιστικού θέματος του φετινού Met Gala, ενώ η Lady Gaga ήταν για πρώτη ίσως φορά… εντός θέματος.

Αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν και πάλι η Madonna, καθώς δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας. Τόσο το στήθος της, όσο και τα οπίσθιά της ήταν σε κοινή θέα, καλυπτόμενα μονάχα με μαύρη δαντέλα!

Emily Ratajkowski, Alessandra Ambrosio και Irina Shayk εντυπωσίασαν με τις επιλογές τους και το καλλίγραμμο σώμα τους, ενώ Uma Thurman και Kate Hudson ήταν πιο κομψές από ποτέ!