X

Ξυπόλητη στις Κάννες η Τζούλια Ρόμπερτς

Γιατί επέλεξε να περπατήσει ξυπόλητη στο κόκκινο χαλί; Ποιο το μήνυμα που θέλησε να περάσει. Ποια η αντίδραση της Αμάλ Αλαμουντίν.

Ant1news

Εκθαμβωτική, χαμογελαστή και αρκετά ευδιάθετη εμφανίστηκε στο 69ο Φεστιβάλ Καννών η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο όχι τόσο για να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά για να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα!

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε μία κομψή μαύρη τουαλέτα, την οποία συνόδευσε με ένα πανάκριβο σμαράγδι στο λαιμό… Όταν όμως έφθασε μπροστά στις σκάλες, πέταξε τις ψηλοτάκουνες γόβες της και ανέβηκε ξυπόλητη.

Η ίδια φάνηκε να το διασκεδάζει, όσο κι αν οι όλοι οι υπόλοιποι έδειχναν σοκαρισμένοι. Η Τζούλια επέλεξε την άνεσή της, δίπλα στον φίλο και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Money Monster, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Ρόμπερτς δεν ήθελε απλά να μαγνητίσει τα βλέμματα. Θέλησε να στείλει το δικό της αυστηρό μήνυμα στους διοργανωτές, οι οποίοι πέρυσι προκάλεσαν σάλο όταν επέβαλαν σε όλες τις καλεσμένες να παρευρεθούν μονάχα με ψηλοτάκουνα!

  

 

Μετά από αυτήν της την κίνηση ήταν λογικό να περάσει σε δεύτερη μοίρα η κατά τα άλλα γοητευτική Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί στο κόκκινο χαλί την ώρα που η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε την εντυπωσιακή της είσοδο!