X

Κάννες 2016: Εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί η Σαρλίζ Θερόν

Λάμψη και θέαμα στο Φεστιβάλ των Καννών. Η Σαρλίζ Θερόν έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι... άβολες στιγμές με τον πρώην της Σον Πεν.

Ant1news

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Σαρλίζ Θερόν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών. Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός εμφανίστηκε με ανδρόγυνο στυλ, με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας του Σον Πεν «The Last Face», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το πρώην ζεύγος απέφυγε επιμελώς τις κοινές φωτογραφίες, ενώ στις ομαδικές πόζες με το υπόλοιπο καστ της ταινίας, οι δυο αστέρες στέκονταν σε απόσταση.

Μαζί τους και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του  «The Last Face», ανάμεσα τους ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Το φιλμ πάντως δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής, μιας και αποδοκιμάστηκε από κοινό και κριτικούς. Αναγκάζοντας τον Σον Πεν να υπερασπιστεί τη δημιουργία του στον τύπο.

 

 

Στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν όμως και η Βανέσα Παραντί με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. Καθώς και οι πρωταγωνιστές της ταινίας «It's Only the End of the World», Μαριον Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ και η γνωστή από το ρόλο της στο Σπεκτρ, Λέα Σεϊντού.

Στη γαλλική πόλη πραγματοποιήθηκε και το ετήσιο πάρτι Ντε Γκρισόγκονο παρουσία αστέρων όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η αστραφτερή Κιμ Καρντάσιαν. Εκεί ήταν και το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, που έκλεψε για μια ακόμη φορά τα βλέμματα στις Κάννες.

 


Κατά τη διάρκεια του γκαλά έγιναν και τα αποκαλυπτήρια ενός διαμαντιού μαμούθ, τετρακοσίων τεσσάρων καρατίων που εντυπωσίασε άπαντες παρόντες. 

Σε ένα άλλο γκαλά, αυτό της οργάνωσης amfAr, η Χέιντι Κλουμ εμφανίστηκε απαστράπτουσα μέσα σε μια αποκαλυπτική κίτρινη τουαλέτα.

 

Άστραφταν τα φλας των φωτογράφων για την φωτιά στα κόκκινα εμφάνιση της Κεϊτι Πέρι.

Ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν διασημότητες από το σύνολο της showbiz, με πλήθος φαντασμαγορικών εμφανίσεων.