X

Ο Πιτ χωρίζει τη Τζολί για τα μάτια της Κοτιγιάρ;

Τι συμβαίνει με τη διάσημη Γαλλίδα ηθοποιό; Είναι τελικά το τρίτο πρόσωπο στη ζωή των Μπραντζελίνα; "Βροχή" τα δημοσιεύματα για διαζύγιο του ζεύγους!

Ant1news

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα από τις συνεχείς φήμες που θέλουν τη διάσημη Γαλλίδα ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Μπραντ Πιτ να αποτελούν κρυφό ζευγάρι!

Δεν υπάρχει σκανδαλοθηρικό περιοδικό στην Αμερική που να μη φιλοξενεί ένα άρθρο για τον υποτιθέμενο χωρισμό του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί για τα μάτια της Κοτιγιάρ. Επικαλούνται μάλιστα κοινούς γνωστούς, οι οποίοι υποτίθεται ότι γνωρίζουν την αγανάκτηση του γόη του Χόλυγουντ από τα συνεχή προβλήματα υγείας της Τζολί αλλά και τις γκρίνιες ή τις ζήλειες της.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν στην ίδια ταινία και συγκεκριμένα στο «Five Seconds of Silence». Αυτό είναι αρκετό για να αρχίσουν τα σενάρια περί κρυφού δεσμού και νέου μεγάλου έρωτα.

Οι δυο τους ταξίδεψαν στο Λονδίνο, όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας. Τότε ξεκίνησαν οι ψίθυροι για ένα ειδύλλιο που θα τινάξει στον αέρα δύο οικογένειες, καθώς ο Πιτ και η Τζολί έχουν 6 παιδιά, ενώ η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι παντρεμένη με τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Πάντως, φωτογραφίες από κοινή, μυστική έξοδο των Πιτ και Κοτιγιάρ δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, οπότε μέχρι αποδείξεως του εναντίου οι δυο ηθοποιοί είναι… αθώοι!