X

Αποκαλυπτικός ο Σάκης Ρουβάς στο “ΌΛΑ Πρώτη Φορά”

"Πάντα έλεγα στην Κάτια ότι ήθελα 5 παιδιά!" τόνισε ο Σάκης Ρουβάς. Τα προβλήματα δυσλεξίας, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο λόγος που δεν έφυγε στο εξωτερικό...

Ant1news

Για τη ζωή του, την οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του  «Πρώτη φορά Όλα».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αυθόρμητος και ειλικρινής, μίλησε για την οικογένειά του και κυρίως για τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη.

«Της είχα πει εξαρχής ότι θέλω πέντε παιδιά», είπε ο Σάκης Ρουβάς. «Τότε εκείνη δεν το πίστεψε, δεν είχε καταλάβει ότι το εννοούσα! Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά, πάντα τα αγαπούσα» είπε συμπληρώνοντας πως δεν περίμενε ότι η Κάτια θα γινόταν τόσο καλή μητέρα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τα παιδικά του χρόνια και τον αθλητισμό. Τόνισε ότι από μικρός ένιωθε την ανάγκη να ξεχωρίσει σε κάτι, καθώς δεν ήταν και τόσο καλός μαθητής.

«Δεν μπορούσα να αποστηθίσω το μάθημα, ήμουν ανορθόγραφος και είχα πρόβλημα όταν με σήκωνε ο δάσκαλος στον πίνακα για μάθημα. Και τότε τρώγαμε και ξύλο όταν δεν ξέραμε το μάθημα», θυμάται ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε πρόβλημα δυσλεξίας, κάτι που τον έκανε να αισθάνεται μειονεκτικά.

Μίλησε ακόμα για την αγάπη του για το Brazilian Jiu Jitsud, ένα αγαπημένο του χόμπι, μέσω του οποίου γυμνάζεται τακτικά, ενώ εξηγεί γιατί για χάρη της μεγάλης του κόρης, Αναστασίας έμεινε στην Ελλάδα και δεν έφυγε στο εξωτερικό.