X

Ο γάμος της χρονιάς στη Μύκονο -Παντρεύτηκε η Μπάρος με τον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο (φωτο+βίντεο)

Το Νησί των Ανέμων «πλημμύρισε» με προσωπικότητες του διεθνούς jet set, αλλά και καλλονές όπως η Αdriana Lima και η Αlessandra Ambrosio, οι οποίοι "βομβάρδισαν" τα social media με Ελλάδα!

Ant1news

Ο πιο κοσμικός γάμος του καλοκαιριού έγινε στη Μύκονο!

Η 33χρονη καλλονή Ana Beatriz Barros παντρεύτηκε με τον Ελληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Καρίμ Ελ Σιάτι και η Μύκονος «πλημμύρισε» με προσωπικότητες του διεθνούς jet set, αλλά και καλλονές όπως η Αdriana Lima και η Αlessandra Ambrosio.

Το ζευγάρι, το πρωί της Πέμπτης πήγε στο δημαρχείο του νησιού και ένωσε τις ζωές του με φόντο τον ελληνικό ήλιο. Η νύφη έλαμπε στο κάτασπρο δαντελένιο νυφικό της και με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media, διαφήμισαν τη χώρα μας σε όλο τον πλανήτη.

Η τελετή ήταν λιτή, με το ζευγάρι να κρατά την... χλιδή για το μυστήριο του Σαββάτου.

 

 

 

 

 

Μετά τον γάμο, το μοντέλο της Victoria's Secret έβγαλε το νυφικό και έβαλε ένα λευκό ολόσωμα μαγιό, που έγραφε «bride». Οι φίλες της από την άλλη πλευρά ντύθηκαν με μαύρα ολόσωμα που έγραφαν «bridesmaid».

 

 

 

Η κάμερα του Mykonos Live Tv  ήταν εκεί και κατάφερε να πλησιάσει στο δημαρχείο και να εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα από την έξοδο του ζευγαριού.