X

Τα “καυτά” φιλιά του Ντι Κάπριο με την Νίνα Άγκνταλ στην Μύκονο (φωτο)

Ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων. Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» με εκλεκτή παρέα!

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο όπως ακριβώς ένας σούπερ σταρ: με μεγάλη παρέα που αποτελείται από φίλους του, καλλίγραμμες καλλονές, πολυμελή ασφάλεια αλλά κι όπως φαίνεται και από την κοπέλα του, Νίνα Άγκνταλ.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη ανέβασε φωτογραφία στον Instagram στην οποία έχει κάνει tag το Χολιγουντιανό ηθοποιό μαζί με τη σύντροφο του, το 24χρονο μοντέλο της Victoria Secret. Οι δυο τους κάθονται στο τελευταίο κάθισμα σε μπάκι-αυτοκινητάκι του golf. Είχαν επισκεφθεί ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Ορνό.

Πάντως σε κανένα από τα ελάχιστα φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο που διαρρέουν σε social media και sites δεν έχει αποχωριστεί ο Ντι Κάπριο την τραγιάσκα του, αφού όπως πιστεύει δεν αναγνωρίζεται εύκολα και δεν μαγνητίζει τόσο πολύ τα βλέμματα. Δύσκολο βέβαια για έναν αστέρα του βεληνεκούς του.

 

Οι άντρες ασφαλείας του, πάντως, προσπαθούν να ικανοποιήσουν την απαίτηση του celebrity να μην τον βγάζουν φωτογραφίες οι τουρίστες και να μην επιτρέπει να τον πλησιάζουν για αυτόγραφα, καθώς επιθυμεί ξεκούραστες κι ανέμελες διακοπές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα πήγε για μπάνιο σε παραλία της Μυκόνου, χωρίς να επηρεαστεί από τους ενισχυμένους ανέμους που πνέουν στο νησί. Μάλιστα, έχει μαζί του και το αγαπημένο του σκυλάκι.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έφτασε με ιδιωτικό τζετ στο κοσμοπολίτικο αιγαιοπελαγίτικο νησί την Τρίτη και μένει σε βίλα, ενώ άγνωστο είναι πόσο θα διαρκέσει η παραμονή του στη χώρα μας. 

Bίντεο:mykonoslive.tv