X

Η Britney Spears σε… karaoke στο τζιπ του James Corden (βίντεο)

Η Britney Spears, η οποία επιστρέφει δυναμικά στα πράγματα, ξεδιπλώνει όχι μόνο το ταλέντο της ακαπέλα, αλλά και την προσωπικότητά της. Δείτε την!

Ant1news

Η Britney Spears συνάντησε τον James Corden στο… γνωστό αυτοκίνητο και ξεκίνησε ένα τρελό karaoke με το «Oops! I did it again»!

Πολλές είναι οι προσωπικότητες που έχουν κάτσει στη συγκεκριμένη θέση του συνοδηγού, ξεδιπλώνοντας όχι μόνο το ταλέντο τους ακαπέλα, αλλά και την προσωπικότητά τους.

Κάτι τέτοιο έκανε και η Britney Spears αφήνοντας όμως τον διάσημο παρουσιαστή να πάρει τη σκυτάλη και να τραγουδήσει με πάθος την αγαπημένη της επιτυχία.

Η ανανεωμένη Britney, η ζωή της οποίας αναμένεται να γίνει σύντομα ταινία, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Glory», αλλά και για τη μεγάλη της επιστροφή ύστερα από χρόνια απουσίας.

Η ίδια αρχικά δήλωσε ότι αισθάνθηκε άβολα καθισμένη στο πλευρό του James Corden, ωστόσο σε ραδιοφωνική της συνέντευξη αποκάλυψε ότι πέρασε υπέροχα και λάτρεψε τον διάσημο παρουσιαστή, ο οποίος ήταν γλυκύτατος!