X

Δίνει “μάχη” με την ασθένειά της η Selena Gomez

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα και να ακυρώσει τις συναυλίες της για το καλό της υγείας της...

Ant1news

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα και να ακυρώσεις τις συναυλίες της για το καλό της υγείας της...

Είναι μόλις 24 ετών κι όμως δίνει μια μεγάλη «μάχη» με την υγεία της. Ο λόγος για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Selena Gomez, η οποία πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Η ίδια αποφάσισε να αφήσει για κάποιο διάστημα όλες τις υποχρεώσεις της στην άκρη και να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και την ανάρρωσή της. Γι αυτό και ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες της, κάτι που είχε κάνει και πριν από ένα χρόνο, όταν έγινε και η διάγνωση της ασθένειάς της.

«Οι επιπλοκές που προκαλεί ο Λύκος έχουν να κάνουν με κρίσεις πανικού, άγχος και αίσθημα κατάθλιψης, πράγματα που βιώνω τελευταία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους μου, αλλά πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα και να φροντίσω την υγεία μου», δήλωσε η Selena στην τελευταία της συνέντευξη.

Οι θαυμαστές της ανά τον κόσμο δηλώνουν συγκινημένοι από την περιπέτεια της αγαπημένης τους καλλιτέχνιδας και θέλοντας να εκφράσουν τη στήριξή τους στην ίδια, δημιούργησαν τα hashtag #GetWellSoonSelena και #PrayForSelena στο Twitter, όπου τις τελευταίες ώρες αυξάνονται τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στην καθ όλα συμπαθητική Selena.