X

Εμφανίσεις κόλαση στο Φεστιβάλ Βενετίας (φωτό)

Βαθιά σκισίματα και ανύπαρκτα εσώρουχα ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη! Δείτε τις καλλονές που έσπασαν το στιλιστικό, σοφιστικέ πρωτόκολλο του Φεστιβάλ Βενετίας.

Ant1news

Άναψε φωτιές η εμφάνιση δύο εντυπωσιακών μοντέλων στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Οι εντυπωσιακές καλλονές Giulia Salemi και Dayane Mello συνόδευσαν τον στιλίστα Matteo Manzini στο κόκκινο χαλί και το μόνο που δεν πρόσεξαν φωτογράφοι και παρευρισκόμενοι ήταν ο… ίδιος ο Manzini!

Ο λόγος; Τα καλλίγραμμα κορίτσια επέλεξαν φορέματα που δεν άφησαν τίποτα απολύτως στη φαντασία… Βαθιά σκισίματα και ανύπαρκτα εσώρουχα ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη, με τις ίδιες να δείχνουν κάθε άλλο παρά αμήχανες!

Οι Giulia Salemi και Dayane Mello δεν έσπασαν απλά το στιλιστικό, σοφιστικέ πρωτόκολλο της διοργάνωσης, αλλά ακύρωσαν και το νόημα των δύο αυτών καυτών φορεμάτων…

Κι αυτό γιατί φρόντισαν να δείξουν ακόμα και όσα με πολύ δυσκολία έκρυβαν τα κομμάτια υφάσματος, χωρίς να κάνουν τους γύρω τους να αναρωτιούνται τι υπάρχει πίσω από αυτά!

Όπως ήταν λογικό, η εμφάνισή τους επισκίασε την κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα πρεμιέρα του «The Young Pope» με τον Jude Law.