X

Από το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις Τζολί-Πιτ

Συνέχεια στο σήριαλ του διαζυγίου των Brangelina. Που έχει βρει παρηγοριά η Αντζελίνα Τζολί; Ποιον έβαλε… μεσάζοντα για να δει τα παιδιά του ο Μπραντ Πιτ.

Ant1news

Νέες εξελίξεις έρχονται να προστεθούν στην ιστορία του διαζυγίου των Brangelina.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today, η δημοφιλής ηθοποιός μπλόκαρε τον αριθμό του πρώην συζύγου της στο κινητό της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί, ούτε να την πάρει τηλέφωνο, ούτε να της στείλει μήνυμα.

Η Τζολί, αποφάσισε να μην επικοινωνεί καθόλου με τον Πιτ, τον οποίο έχει πετάξει έξω από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Την ίδια ώρα, φήμες λένε πως η Τζολί έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζόνι Ντέπ, ο οποίος πριν από λίγους μήνες χώρισε με άκρως περιπετειώδη τρόπο από την Αμπερ Χερντ.

Μάλιστα, Τζολί και Ντεπ έχουν και την ίδια… δικηγόρο στα διαζύγιά τους, Λόρα Γουόσερ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, κατά τη διάρκεια του χωρισμού του Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, η Τζολί ήταν δίπλα στο γνωστό ηθοποιό. Έτσι, και αυτός με τη σειρά του στέκεται τώρα στο πλευρό της.

Εντωμεταξύ, ο Μπραντ Πιτ, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να δει τα έξι παιδιά του  με την βοήθεια του πατέρα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Γιον Βόιτ.