X

Γιατί ο Μπραντ Πιτ ακύρωσε τις συνεντεύξεις για τη νέα του ταινία;

Με ανακοίνωσή του ο χολιγουντιανούς ηθοποιός κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ant1news

Η είδηση του χωρισμού της Ατζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ και οι φήμες που ακολούθησαν έδωσαν… τροφή σε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως. Το πρώην ζευγάρι έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, γεγονός που έκανε τον Μπραντ Πιτ να πάρει δραστικά μέτρα.

Ο χολιγουντιανούς ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό ότι αυτή την περίοδο προτιμά να μείνει προσηλωμένος στην οικογένειά του.

Ο ηθοποιός είχε δεσμευθεί να κάνει ένα promotional tour για την προώθηση της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ, όπου είναι αφηγητής, ωστόσο με δήλωσή του εξηγεί:

«Το "Voyage of Time" του Τέρενς Μάλικ είναι μία εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδική στην πειραματική της φόρμα ΙΜΑΧ ταινία που θα εξιστορήσει σε παιδιά και οικογένειες τη γέννηση του σύμπαντος. Είμαι ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτό το συναρπαστικό επιμορφωτικό πρότζεκ, όμως αυτή τη στιγμή όλη μου η προσήλωση είναι στην οικογένειά μου. Δε θα εμφανιστώ στις συνεντεύξεις της ταινίας, καθώς δεν θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή. Το ενδιαφέρον πρέπει να παραμείνει στραμμένο σε αυτό το θαυμάσιο φιλμ, το οποίο ενθαρρύνω όλους σας να δείτε».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Voyage of Time"