X

Απείλησαν με όπλο την Κιμ Καρντάσιαν

Νύχτα τρόμου για την Κιμ Καρντάσιαν που έπεσε θύμα ληστών σε πολυτελή κατοικία στο Παρίσι.

Ant1news

Θύμα ληστείας έπεσε η Κιμ Καρντάσιαν σε πολυτελή κατοικία στο κέντρο του Παρισιού, όπου βρίσκεται για την εβδομάδα μόδας.

Η ληστεία έγινε από πέντε ένοπλους άντρες, γύρω στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ οι ληστές φαίνεται ότι της απέσπασαν κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν οτι η ληστεία έγινε σε ξενοδοχείο. Αργότερα ωστόσο διευκρινίστηκε οτι σημειώθηκε σε πολυτελή κατοικία στο Παρίσι, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι πέντε εμφανίστηκαν ως αστυνομικοί και αφού απείλησαν τον νυχτοφύλακα, εισέβαλαν στο σπίτι, κλείδωσαν την Καρντάσιαν στο μπάνιο και άρπαξαν όλα τα πολύτιμα αντικέιμενα που είχε μαζί της.

Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, ουδείς τραυματίστηκε από το περιστατικό ενώ ευτυχώς, τα παιδιά της δεν ήταν μαζί της.

Η εκπρόσωπος της τηλεοπτικής σταρ επιβεβαίωσε το περιστατικό στο CNN, τονίζοντας ότι η Κιμ έχει «κλονιστεί άσχημα, αλλά είναι σώα και αβλαβής».

Για την επίθεση ενημερώθηκε άμεσα ο σύζυγός της Kanye West, ο οποίος διέκοψε τη συναυλία που έδινε εκείνη την ώρα στο φεστιβάλ Meadows στη Νέα Υόρκη.  Μετά από 20 λεπτά παρουσίας στη σκηνή, ο γνωστός ράπερ ειδοποιήθηκε για την επίθεση και ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως έπρεπε να φύγει εξαιτίας ενός έκτακτου οικογενειακού περιστατικού.