X

Δεμένη στη μπανιέρα εκλιπαρούσε για τη ζωή της η Kim Kardashian

Οι δράστες έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο της Kim, την έδεσαν και την έκλεισαν στην τουαλέτα. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση αναχώρησε από το Παρίσι.

Ant1news

Σώα, αλλά χωρίς τα πανάκριβα κοσμήματά της, αναχώρησε από τη Γαλλία η αμερικανίδα σταρ Kim Kardashian, η οποία έπεσε θύμα ληστείας τη νύχτα στην πολυτελή κατοικία όπου διέμενε στο Παρίσι.

Μετά την κατάθεσή της στην αστυνομία αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Μπουρζέ με ιδιωτικό τζετ, με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Η 35χρονη Καρντάσιαν, που ήταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, είναι πράγματι πολύ αναστατωμένη αλλά σώα, διευκρίνισε η εκπρόσωπός της.

Μεσούσης της Εβδομάδας Μόδας που πραγματοποιείται στο Παρίσι, ένοπλοι μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς και με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν την περασμένη νύχτα στο δωμάτιο της Kim Kardashian και έκλεψαν κοσμήματα αξίας τουλάχιστον 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δράστες έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο της Αμερικανίδας, την έδεσαν και την έκλεισαν στην τουαλέτα αφήνοντάς την να ικετεύει για τη ζωή της, θυμίζοντας στους δράστες ότι έχει δύο παιδιά να μεγαλώσει! "Φαίνεται ότι την είχαν δεμένη μέσα στη μπανιέρα", είπε η Βαλερί, μια περαστική που έπαιρνε φωτογραφίες από το σημείο αυτό πριν πάει στη δουλειά της.

Η ληστεία εκτυλίχθηκε γύρω στις 02:30 (τοπική ώρα, 03.30 ώρα Ελλάδας) σε συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στην κοσμοπολίτικη συνοικία της Μαντλέν, στο Παρίσι. Οι ληστές, πέντε συνολικά, με την απειλή περιστρόφου ακινητοποίησαν τον νυχτοφύλακα και δύο μεταξύ αυτών εισχώρησαν στο διαμέρισμα της Kim Kardashian. Η λεία είναι ένα δακτυλίδι αξίας 4 εκατομμυρίων και μια κασετίνα που περιείχε κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ και δύο τηλέφωνα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

 

Το διακριτικό πολυτελές κτίριο πίσω από την εκκλησία της Μαντλέν έχει αρκετές μυστικές εισόδους και ενοίκους κυρίως αστέρες του κινηματογράφου και του πενταγράμμου που πληρώνουν έως 15.000 ευρώ τη βραδιά. Μπροστά από την βαριά κόκκινη πόρτα της κατοικίας όπου σημειώθηκε η επίθεση, η οποία παραμένει κλειστή, συγκεντρώθηκαν το πρωί πολλοί δημοσιογράφοι και μερικοί περίεργοι. "Μόνο σταρ είναι εκεί μέσα. Ο Kanye West, ο Τζέι Ζι, η Kim Kardashian είναι μέσα εδώ και μια εβδομάδα, την βλέπω να πηγαινοέρχεται", δήλωσε ένας σερβιτόρος γειτονικού καφέ.

Στη Νέα Υόρκη, ο σύζυγός της Kanye West είχε ήδη αρχίσει να τραγουδά στο φεστιβάλ The Meadows στο Κουίνς όταν φώναξε στο κοινό: "λυπάμαι, η συναυλία τελείωσε λόγω ενός έκτακτου οικογενειακού προβλήματος" πριν εξαφανιστεί από τη σκηνή.

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι γίνονται τα πάντα για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες και τράπηκαν σε φυγή. Η επίθεση κατά της Kim Kardashian είναι μια ακόμη άσχημη είδηση για τον γαλλικό τουριστικό τομέα που ήδη πλήττεται λόγω του κινδύνου της τρομοκρατίας.

Την Κυριακή, η Kim Kardashian η οποία είναι "θαμώνας" της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, ήταν στην πρώτη σειρά για το ντεφιλέ του οίκου Balenciaga. Η fashionista, η οποία δεν διστάζει να αποκαλύπτει τις πληθωρικές γραμμές της, παραβρέθηκε επίσης στην επίδειξη του οίκου Givenchy φορώντας ένα λευκό δαντελωτό νυχτικό.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram, που έχει 84 εκατομμύρια ακόλουθους, η Kim έφθασε στο Παρίσι πριν από μερικές ημέρες. Η χυμώδης μελαχρινή αναρτούσε φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε φορώντας σέξι ή εκκεντρικά ρούχα.

 

Επίθεση με… φιλί στα οπίσθια

Την περασμένη Τετάρτη, είχε πλησιάσει την Kim Kardashian στο Παρίσι ο Βιτάλι Σεντιούκ, ένας Ουκρανός πρώην δημοσιογράφος γνωστός για τις επιθέσεις του σε σταρ δημόσια. Βίντεο τον δείχνει την ώρα που προσπαθεί να φιλήσει τα οπίσθια της σταρ.

Η ηγερία του τηλεριάλιτι, που αποκαλύφθηκε από τη σειρά "Η απίστευτη οικογένεια Kardashian", και ο ράπερ Kanye West είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα από τα μέσα ενημέρωσης ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Τον Μάιο του 2014, γιόρτασαν τον γάμο τους με κάθε μεγαλοπρέπεια στην Ευρώπη, όπου είχαν οργανώσει πριβέ γιορτή στον πύργο των Βερσαλλιών, κοντά στο Παρίσι, πριν μεταφέρουν τους καλεσμένους τους με ιδιωτικά τζετ μέχρι την Φλωρεντία. Έχουν δύο παιδιά: ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

Το περιοδικό Time είχε συμπεριλάβει το 2015 την Kim Kardashian και τον Kanye West ανάμεσα στις 100 προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Τότε είχαν και οι δυο περιουσία ύψους περίπου 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, φέτος, ο Kanye West αποκάλυψε ότι έχει χρέη 53 εκατομμυρίων δολαρίων και ζήτησε από τους πολλούς θαυμαστές του να εγγραφούν στη μουσική ιστοσελίδα Tidal για να τον βοηθήσουν να δίνει τις "ωραίες ιδέες του στον κόσμο".

Η Kim Kardashian ήταν στο Παρίσι με την μητέρα της και τις αδελφές της για να παρακολουθήσουν την εβδομάδα μόδας. Η ληστεία έκανε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πάρουν φωτιά, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν δυσπιστία για το τελευταίο αυτό περιστατικό που συγκλόνισε την Kim, της οποίας η ζωή προβάλλεται συνεχώς στην οθόνη και στο Διαδίκτυο.