X

Kim Kardashian: οι “Ροζ πάνθηρες” και οι φόβοι για βιασμό

Σοκάρουν οι περιγραφές της τηλεπερσόνας για τις στιγμές που πέρασε στα χέρια μασκοφόρων, στο Παρίσι. Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών.

Ant1news

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόμο που έζησε η Κιμ Καρντάσιαν στα χέρια των πέντε ενόπλων που εισέβαλαν στην πολυτελή κατοικία όπου διέμενε στο Παρίσι έρχονται στο φως.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η διάσημη τηλεπερσόνα έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το TMZ, η 35χρονη κοιμόταν όταν άκουσε θόρυβο στις σκάλες του διαμερίσματος. Είδε έναν άνδρα και προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο το σωματοφύλακά της. Οι ένοπλοι, που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, μπήκαν στο δωμάτιο και της πήραν το κινητό από τα χέρια και την τράβηξαν από το κρεβάτι.

Οι δράστες έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο της Αμερικανίδας, την έδεσαν και την έκλεισαν στην τουαλέτα αφήνοντάς την να ικετεύει για τη ζωή της, θυμίζοντας στους δράστες ότι έχει δύο παιδιά να μεγαλώσει!  Μάλιστα, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, φέρεται να αναφέρει πως «Είχα πανικοβληθεί, νόμιζα πως ήθελαν να με βιάσουν».

Η λεία είναι ένα δακτυλίδι που της δώρισε ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ, αξίας 4 εκατομμυρίων και μια κασετίνα που περιείχε κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ και δύο τηλέφωνα.

Οι έρευνες της γαλλικής Αστυνομίας συνεχίζονται και στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο η Κιμ να έπεσε θύμα της θρυλικής συμμορίας ληστών «Ροζ Πάνθηρες», αν και κάποιοι δεν αποκλείουν η ληστεία να «στήθηκε» με βοήθεια εκ των έσω, καθώς οι δράστες γνώριζαν και για την απουσία του σωματοφύλακα.