X

Brad Pitt - Angelina Jolie: Πουλάνε το κτήμα όπου παντρεύτηκαν

Αλλαγές έρχονται και στην εμφιάλωση των κρασιών που γινόταν στο ίδιο κτήμα.

Ant1news

Το κτήμα όπου παντρεύτηκαν το 2014 υπό άκρα μυστικότητα πουλάνε ο Brad Pitt και η Angelina Jolie.

«Τις επόμενες ημέρες το Château Miraval θα βγει στην αγορά προς πώληση καθώς έχει ήδη εκτιμηθεί» είπε κοντινό τους πρόσωπο σε αμερικανικό περιοδικό.

Στο κτήμα 1200 στρεμμάτων βρίσκεται στο χωριό Correns, στη νότια Γαλλία και περιλαμβάνει μία πολυτελή έπαυλη, έναν αμπελώνα, ελαιώνες, δάση και μία λίμνη.

Στο ίδιο κτήμα που αγοράστηκε το 2012 για 60 εκατομμύρια δολάρια, το ζευγάρι εμφιάλωνε τα κρασιά που παρήγαγε. Τα μπουκάλια την νέα σεζόν δεν θα φέρουν πλέον τα ονόματα των Pitt – Jolie στις ετικέτες.

«Τώρα αναγράφονται τα επίθετα τoυς Jolie- Pitt πάνω στα μπουκάλια αλλά στην επόμενη σοδειά, δεν θα αναγράφονται καθόλου τα ονόματα!», αναφέρεται στο δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού.

 

Σύμφωνα με το  Us Magazine η Αντζελίνα μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, μένει με τα έξι παιδιά στο υπερπολυτελές σπίτι στο Λος Άντζελες το οποίο περιλαμβάνει πέντε κρεβατοκάμαρες, σινεμά, χώρο για παιχνίδια ενώ ένα ιδιωτικό μονοπάτι οδηγεί στην παραλία. 

«Το σπίτι είναι εφοδιασμένο με θερμαινόμενη πισίνα, με home cinema, γκουρμέ κουζίνα, ξεχωριστό ξενώνα για τους επισκέπτες, μπάνια, γυμναστήριο, playroom και θέα στον ωκεανό!», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.