X

“Πιο σέξι άνδρας εν ζωή” o Ντουέιν Τζόνσον από το People (Βίντεο)

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα πως ονειρεύεται κάποια στιγμή να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ.

Ant1news

Σε ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του Χόλιγουντ έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ο Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή της φετινής λίστας του Forbes με τους υψηλότερα αμειβόμενους ηθοποιούς.

Πλέον, όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι “ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή”. Τουλάχιστον έτσι έκρινε το περιοδικό People, που του απένειμε τη σχετική διάκριση.

Ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε γνωστός με το προσωνύμιο “Ο Βράχος” κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως παλαιστής, που του άνοιξε τον δρόμο για μία λαμπερή καριέρα στο Χόλιγουντ.

Με ύψος 1,96μ και βάρος 111 κιλά, ο μυώδης Τζόνσον έχει ένα επιβλητικό παρουσιαστικό. Άλλωστε πριν από μερικά χρόνια είχε επιλεγεί για να υποδυθεί τον Ηρακλή στην ομώνυμη ταινία.

 

Ο Ντουέιν Τζόνσον δήλωσε κολακευμένος από τον τίτλο του “πιο σέξι άνδρα εν ζωή” που του απένειμε το περιοδικό People, όταν τον κάλεσε στην εκπομπή της η Έλεν Ντε Τζένερις.

Πρόσφατα, είχε προκαλέσει αίσθηση, αποκαλύπτοντας πως ονειρεύεται να διεκδικήσει κάποια στιγμή την Προεδρία των ΗΠΑ. «Αγαπώ τη χώρα μου και είμαι πατριώτης. Θεωρώ πως ειδικά αυτόν τον καιρό η ηγεσία είναι σημαντική και πρέπει να αποπνέει σεβασμό», δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός. Ερωτηθείς, μάλιστα, εάν ο Λευκός Οίκος είναι ο επόμενος στόχος που έχει βάλει, ο Ντουέιν Τζόνσον απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι ο επόμενος, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας».