X

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (Βίντεο)

Το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο “έντυσε” τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με χριστουγεννιάτικα πλεκτά… για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ant1news

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο “έντυσε” τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με εορταστικά πλεκτά.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, ο Πρίγκιπας Κάρολος με τη Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, το πριγκιπικό ζεύγος Ουίλιαμ-Κέιτ και ο Πρίγκιπας Χάρι “φόρεσαν” χριστουγεννιάτικα πλεκτά στο πλαίσιο μίας καμπάνιας για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης “Save the Children”.

Ξεχωριστή ήταν η ενδυματική επιλογή για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Δούκισσα του Κέμπριτζ με ένα πλεκτό για δύο να τους “αγκαλιάζει”.

 

Την ερχόμενη Παρασκευή χιλιάδες Βρετανοί θα συμμετέχουν στην περίφημη “Christmas Jumpers Day”, φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο πλεκτό και ενισχύοντας οικονομικά το έργο της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

 

Για τις ανάγκες της σχετικής φωτογράφησης, οι υπεύθυνοι του Μουσείου της Μαντάμ Τισό πλαισίωσαν τα κέρινα ομοιώματα της βασιλικής οικογένειας με τέσσερα ζωντανά κόργκι, τα αγαπημένα σκυλιά της Βασίλισσας Ελισάβετ.