X

Αυτοί είναι οι σταρ με τους περισσότερους followers στο Twitter

Αναλυτικά η λίστα του Twitter για το 2016 όπως δημοσιεύθηκε από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ποιοι σταρ είναι στην κορυφή;

Ant1news

Το "φως" της δημοσιότητας είδε η λίστα με τους καλλιτέχνες που διαθέτουν τους περισσότερους followers στο Twitter!

Σύμφωνα με τα αποτελέσμα της έρευνας της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, πρώτη για το 2016 αναδυκνείεται η Katy Perry, η οποία ακολουθείται από 94,6 εκατομμύρια χρήστες του Twitter!

Τη διάσημη τραγουδίστρια ακολουθεί ο Justin Bieber με 90,2 εκατομμύρια followers, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Taylor Swift, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της αντίστοιχης λίστας του Instagram με 93,6 εκατομμύρια ακολούθους!

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Rihanna με 68,2 εκατομμύρια followers, ενώ μία θέση πιο κάτω συναντά κανείς τη Lady Gaga με 64,6 εκατομμύρια followers.

 

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Ellen DeGeneres με 63,8 εκατομμύρια followers, ο Justin Timberlake με 57,4 εκατομμύρια followers και η Kim Kardashian με 49,3 εκατομμύρια followers.

 

Ακολουθούν η Britney Spears με 49,3 εκατομμύρια ακολούθους και τέλος η Selena Gomez με 46 εκατομμύρια followers, η οποία όμως είναι πρώτη στην ίδια λίστα που δημοσίευσε το Instagram!