X

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος “δίνει ρέστα” με Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου

Άφθονο γέλιο στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της διαδικτυακής κωμικής εκπομπής “Ό,τι του Φανή”.

Ant1news

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σε αυτό το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της διαδικτυακής κωμικής εκπομπής “Ό,τι του Φανή” στο netwix.gr, επισκέπτεται τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα, και Ήβη Αδάμου λίγες μέρες πριν τις εμφανίσεις τους στον “Σταυρό του Νότου” και μας κάνει να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Ο Φάνης, γνωστός πλακατζής και πειραχτήρι, τα κάνει όλα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Παρέα με τα παιδιά γεύτηκαν “παραδοσιακά” χριστουγεννιάτικα εδέσματα, μίλησαν για τη νέα τους συνεργασία που ξεκίνησε με εμφανίσεις του σχήματος στις 24, 25 Δεκεμβρίου, θα συνεχιστούν παραμονή Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο από τις 27 Ιανουαρίου στον “Σταυρό του Νότου”.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ξεδιπλώνει το μουσικό του ταλέντο και τραγουδάει μαζί με τους τρεις καλλιτέχνες. Παράλληλα χρησιμοποιεί όλη του τη μαεστρία, ξεμοναχιάζοντας τον καθένα ξεχωριστά και προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσά τους. Άραγε θα τα καταφέρει;

 

 

 

 

 

 

Για να δείτε αυτό το απολαυστικό, εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Ό,τι του Φανή” με τραγούδι, κέφι, χορό και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα του NETWIX.