X

Μαντόνα: Σκέφτηκα να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο

Η Μαντόνα με “pussy hat” στη διαδήλωση κατά του Τραμπ. Τα μηνύματα που έστειλε και το συμβολικό τραγούδι. Παρούσες και οι Σκάρλετ Γιόχανσον, Αλίσια Κις, Γούπι Γκόντμπεργκ.

Ant1news

Πολλοί ήταν οι αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής που συμμετείχαν στην πορεία των γυναικών κατά του Ντόναλντ Τραμπ και πήραν τον λόγο για να μιλήσουν.

Μεταξύ αυτών ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, οι ηθοποιοί Σκάρλετ Γιόχανσον και Αμέρικα Φεράρα, η τραγουδίστρια Αλίσια Κις, η Γιόκο Όνο, αλλά και η Γούπι Γκόντμπεργκ, η οποία τόνισε: «Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι οδήγησαν στο τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ».

Ωστόσο, αυτή η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η Μαντόνα που πραγματοποίησε μια εμφάνιση έκπληξη στη διάρκεια της οποίας τραγούδησε δύο τραγούδια, ένα εκ των οποίων ήταν το “Express yourself”.

Η τραγουδίστρια, η οποία συχνά κάνει πολιτικές δηλώσεις, εξέφρασε την οργή της για την πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ μετά την εκλογή Τραμπ τονίζοντας: «Ναι, είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξοργισμένη. Ναι, έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι θα ήθελα να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο. Αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Η ίδια έκανε λόγο για μια νέα εποχή τυραννίας, όπου βρίσκονται σε κίνδυνο όχι μόνο οι γυναίκες αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι. Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με αυτιά, το λεγόμενο “pussy hat”, σημείωσε ότι μπορεί η δικαιοσύνη και το καλό να κερδίζει, αλλά το καλό δεν κέρδισε σε αυτές τις εκλογές. «Θα κερδίσει στο τέλος» πρόσθεσε η Μαντόνα.

Οι οργισμένες δηλώσεις της δεν πέρασαν απαρατήρητες. Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ θα ξεκινήσει έρευνες, όπως είπε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit. Ωστόσο τις πληροφορίες αυτές αρνήθηκε να σχολιάσει η Μυστική Υπηρεσία. Πάντως το δημοσίευμα αναφέρει ότι την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το Γραφείου του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.