X

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τρώει… διαμάντια στο Vanity Fair Μεξικού – “Κύμα” οργής εναντίον της (φωτό)

Την ώρα που οι σχέσεις ΗΠΑ - Μεξικού ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, η Μελάνια Τραμπ δίνει τη χαριστική βολή στους Μεξικάνους!

Ant1news

Την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει υπογράψει το προεδρικό για την ανέγερση του τείχους στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού, η 46χρονη σύζυγός του ποζάρει σε εξώφυλλο μεξικανικού περιοδικού και προκαλεί… Εκτός από το απόλυτο ακατάλληλο timing, η πόζα και το κόνσεπτ που επέλεξε προκάλεσε την οργή των χρηστών στα social media.

Συγκεκριμένα στο τεύχος Φεβρουαρίου του Vanity Fair με τίτλο: Η νέα Τζάκι Κένεντι", η Μελάνια Τραμπ σε γκρι φόντο φωτογραφίζεται χαμογελαστή να τρώει… κοσμήματα από ένα μπολ σαν να επρόκειτο για απλό σπαγγέτι.

 

Η αναλύτρια και δημοσιογράφος του Μεξικού Denise Dresser, μεταξύ άλλων, ειρωνεύεται το περιοδικό με τα εξής λόγια:

«Ευχαριστούμε @VanityFairMX που έβαλες την Μελάνια Τραμπ στο εξώφυλλο. Πραγματικά, υπόδειγμα ευαισθησίας, συμπαράστασης, πατριωτισμού και εκδοτικής ευφυίας».

 

 

Από την πλευρά του η συντακτική ομάδα του Vanity Fair παραδέχεται ότι το εξώφυλλο ναι μεν δημοσιεύθηκε σε «μία δύσκολη στιγμή» για τις σχέσεις των δύο χωρών, αλλά υπερασπίζεται «μία ανεξάρτητη και κριτική στάση απέναντι στα τρέχοντα γεγονότα και τους ανθρώπους της επικαιρότητας».

Μια χρήστης των social media αναρωτιέται αν αυτή η φωτογραφία είναι υπαρκτή.

«Η Μελάνια Τραμπ σε εξώφυλλο του Μεξικού με ένα μπολ διαμάντια; Πραγματικά; Η διοίκηση δεν θα μπορούσε να είναι πιό πολύ στον κόσμο της;».

 

Άλλη χρήστης επισημαίνει ότι βλέπει σε αυτό το εξώφυλλο «έναν νέο ορισμό της ειρωνείας», ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι πρόκειται απλά για «προδοσία».

Μια άλλη λεπτομέρεια έχει τη δική της σημασία: η Μελάνια Τραμπ φοράει ένα κατάλευκο φόρεμα. Όπως επισημαίνουν οι σχεδιαστές «το λευκό είναι σύμβολο παρθενείας και αγνότητας, έρχεται να καθαγιάσει την ισοπεδωτική βασιλεία του Ντόναλντ Τραμπ».

Βέβαια, το μήνυμα «λευκό+διαμάντια» δεν είναι βέβαιο ότι θα πετύχει τον στόχο του.