X

Χώρισε η Τζάνετ Τζάκσον, τρεις μήνες μετά τη γέννα (βίντεο)

200 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι θα στοιχίσει το διαζύγιο στον μεγιστάνα του Κατάρ, Γουίσαμ αλ Μάνα.

Ant1news

Η ποπ σταρ Τζάνετ Τζάσον χώρισε με τον μεγιστάνα του Κατάρ, Γουισάμ αλ Μάνα, μόλις τρεις μήνες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

Όπως μεταδίδουν τα περιοδικά “People” και “Us Weekly”, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Εκπρόσωπος της Τζάνετ Τζάκσον αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση, η οποία έσκασε σαν “βόμβα” στον χώρο της showbiz.

Tο νεογέννητο αγοράκι θα μείνει με τη μητέρα του, αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ “Daily Mail”, επικαλούμενη πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Τζάνετ Τζάκσον και ο Γουισάμ αλ Μάνα παντρεύτηκαν το 2012 και ένα χρόνο αργότερα η σταρ της ποπ ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία τους, προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, η Τζάνετ Τζάκσον ήθελε να διαλύσει τον γάμο της εδώ και πολύ καιρό. Ίσως, όμως, η στιγμή του χωρισμού να μην ήταν τυχαία…

Το διαζύγιο αναμένεται να την κάνει πλουσιότερη κατά 200 εκατομμύρια δολάρια, αφού το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον επιχειρηματία από το Κατάρ φέρεται να προέβλεπε πως θα ελάμβανε 100 εκατομμύρια εάν ο γάμος τους διαρκούσε τουλάχιστον 5 χρόνια και το ποσό θα διπλασιαζόταν εάν το ζευγάρι αποκτούσε παιδί.

Η μικρή αδελφή του Μάικλ Τζάκσον είχε άλλους δύο αποτυχημένους γάμους, με τον Τζέιμς ντε Μπαρτζ (1984-1985) και τον Ρενέ Ελιζόντο (1991-2000).