X

Γέννησε δίδυμα η Beyonce; Τα μηνύματα που προδίδουν το ευτυχές γεγονός!

Η είδηση ότι η Beyoncé γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα ένα αγόρι κι ένα κορίτσι αποτελεί θέμα συζήτησης ανάμεσα στους fans της.

Ant1news

Χαμός επικρατεί το τελευταίο 24ωρο στο twitter. Η είδηση ότι η Beyoncé γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα ένα αγόρι κι ένα κορίτσι αποτελεί θέμα συζήτησης ανάμεσα στους fans της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail αλλά και της Mirror, η Queen B έφερε στον κόσμο τα παιδιά της χθες, Τρίτη 13 Ιουνίου, ωστόσο οι εκπρόσωποί της δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν.

Στο νοσοκομείο όπου φέρεται να έχει γεννήσει η διάσημη τραγουδίστρια, εντοπίστηκε η ασφάλειά της να μεταφέρει δύο παιδικά καθίσματα στην ιατρική μονάδα.

Μια πηγή είπε στο Hollywood Life: «Η ασφάλεια της Beyoncé εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της στο Beverly Hills το πρωί της Τρίτης και να μεταφέρει δύο παιδικά καθίσματα σε νοσοκομείο του Los Angeles. Η ημερομηνία τοκετού της Beyoncé ήταν χθες και η ίδια συναντούσε τον γυναικολόγο της σε διαφορετική τοποθεσία, οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στο νοσοκομείο» αποκάλυψε πηγή στην ιστοσελίδα Hollywood Life.

Δείτε στο FTHIS.GR τα μηνύματα που προδίδουν το ευτυχές γεγονός