X

Ο γάμος… υπερπαραγωγή της Victoria Swarovski(φωτο)

Ο υπερπολυτελής και φαντασμαγορικός γάμος της κληρονόμου της αυτοκρατορίας Swarovski με τον Werner Murz…

Ant1news



Η τριήμερη γαμήλια τελετή στην Τεργέστη της Ιταλίας τα είχε όλα: δυο λαμπερούς πρωταγωνιστές, ένα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά, άψογη διακόσμηση, εκλεκτούς καλεσμένους και, φυσικά, πολλά κρύσταλλα Swarovski.

H Victoria Swaroski, κληρονόμος της διασημότερης αυτοκρατορίας κοσμημάτων, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Werner Mürz, μεγαλοεπενδυτή και μεγιστάνα των ακινήτων.

 Το νυφικό φόρεμα σχεδίασε η ίδια η Vιctoria με την βοήθεια του Michael Cinco από το Ντουμπάι, ενός σχεδιαστή που αγαπούν πολλοί διάσημοι, όπως οι Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna και Lady Gaga. Φημολογείται πως κόστισε περίπου 792.000 ευρώ, ζύγιζε περίπου 46 κιλά ενώ η ουρά του νυφικού είχε μήκος 8 μέτρα -όσο και το πέπλο- και ήταν κεντημένη με 500.000 κρύσταλλα Swarowski. Τα παπούτσια της νύφης ήταν ένα ζευγάρι πέδιλα Jimmy Choo, που είχαν πάνω πάλι κρύσταλλα Swarovski και χαραγμένα από κάτω τα αρχικά του ονόματός της.


 

Η Victoria είναι τραγουδίστρια κι έγινε ευρέως γνωστή στην χώρα της, ερμηνεύοντας το τραγούδι για την ταινία «The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader.

 Στον σύζυγό της, που φημολογείται πως είναι περίπου 40 ετών, την παρέδωσε ο πατέρας της, Paul Swarovski, που εργάζεται για την εταιρία μαζί με εκατοντάδες ακόμη μέλη της οικογενείας. Η μητέρα της, Alexandra, είναι δημοσιογράφος.


 

Η Vιctoria και ο Werner, που γνωρίστηκαν το 2010 και αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο, αντάλλαξαν όρκους στον Καθεδρικό Ναός της Τεργέστης ενώπιον 250 καλεσμένων, φίλους με το γαμήλιο πάρτι να διαρκεί συνολικά τρεις ημέρες- όσα και τα σύνολα που άλλαξε η 23χρονη. Το βράδυ πριν από τοντο γάμο είχε διοργανωθεί δείπνο υποδοχής «με ζυμαρικά και αγάπη» στο The Piazetta και το επόμενο πρωί της τελετής «αποχαιρετιστήριο brunch». Οι δυο τους είναι τώρα σε ταξίδι τους μέλιτος στην Γαλλία...