X

Υπέρλαμπρος γάμος για Ρουβά και Ζυγούλη (φωτό)

Οι λαμπεροί καλεσμένοι, η 30μελης συμφωνική ορχήστρα, το γλέντι μέχρι πρωίας και το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ στο γάμο της δεκαετίας!

Ant1news

Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και συμβίωσης, μετά από τέσσερα παιδιά και πολλές δυνατές στιγμές, το πιο λαμπερό ζευγάρι της σόου μπιζ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια λαμπρή τελετή με πολλούς καλεσμένους και εντυπωσιακές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά.

Ο γάμος τελέστηκε, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου, το βράδυ της Δευτέρας στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη, την οποία παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της, με τη συνοδεία τεσσάρων νεαρών γυναικών, οι οποίες ντυμένες στα λευκά έπαιζαν κομμάτια του Μπαχ με βιολιά και φλάουτο.

 

Η Κάτια Ζυγούλη φόρεσε ένα γοργονέ νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ παρανυφάκια ήταν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού που περίμεναν τη νύφη στο πλευρό του μπαμπά τους, ο οποίος επέλεξε ένα εντυπωσιακό φράκο σε μαύρο και γκρι.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε στον χώρο της τελετής μία 30μελης συμφωνική ορχήστρα, που έπαιζε έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θοδωράκη.

 

Μετά την τελετή ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι, στο οποίο «πρωταγωνιστές» ήταν τα παιδιά του ζευγαριού, Αναστασία, Αριάδνη, Αλέξανδρος και ο μικρός Απόλλωνας, που δεν χόρταινε την αγκαλιά του μπαμπά του!

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, η νιόπαντρη Δούκισσα Νομικού, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, η Φώφη Γεννηματά και πολλοί άλλοι.

 

Το ζευγάρι λίγο πριν την τελετή φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την όλη διαδικασία. Έτσι ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε μια φωτογραφία του με τους φίλους του, ενώ η Κάτια Ζυγούλη μια φωτογραφία λίγο πριν αναχωρήσει για την εκκλησία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι εξέφρασε την επιθυμία, μέσω της πρόσκλησης, αντί δώρου να γίνει δωρεά στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» για την ενίσχυση των σκοπών του.